Handboek Snijtechnieken, potaatoo

Bladeren met Anna: Handboek Snijtechnieken

Anna bladert graag in kookboeken. Ze wil er het liefst haar beroep van maken, maar weet nog niet of ze als bladeraar nu juist in een niche opereert, of een overbodige dienst levert. Desalnietemin bladert ze er voor ons lustig op los.

 

Deze keer: Handboek Snijtechnieken. Stel u koopt in een overmoedige bui een hele kip, zes pijlinktvissen en een ananas. Het was een aanbieding en u bent slecht in "nee" zeggen.  En nu? Hoe nu verder? Nu pakt u het Handboek Snijtechnieken erbij. Hier wordt u in overzichtelijke stappen uitgelegd hoe u al deze gevaarten flux schoonmaakt en in stukken snijdt. 

In het eerste deel van dit handzame boekje krijgt u uitleg over messen en ander snijgereedschap en de volgende delen behandelen achtereenvolgens: groenten; vis-schaal en schelpdieren; vlees wild en gevolgelte; deeg en deserts en fruit. Indien u onervaren of onhandig bent, is het wellicht raadzaam om allereerst pagina 217  "Veiligheid en Eerste Hulp" te lezen . 

Het Handboek Snijtechnieken is een handig naslagwerkje dat u worstelpartijen met grote harde vruchten, weerbarstig gevolgelte en glibberige zeedieren kan besparen. En dat is zeker 12,95 waard!

 

 

Handboek Snijtechnieken

Marcus Wareing, Shaun Hill, Charlie Trotter, Lyn Hall

Fontaine Uitgevers

228 p. harde kaft

12,95

Handboek snijtechnieken

Bestel het Handboek Snijtechnieken bij potaatoo en ondersteun potaatoo én De Nieuwe Boekhandel van Monique Burger in Amsterdam.

ook interessant voor u: