Voorwaarden

VOORWAARDEN IN HET KORT VOOR U

verzendkosten:

potaatoo hanteert binnen Nederland twee verzendtarieven: Eén tarief voor lichte producten [1,99] en één tarief voor zware producten [4,99]. Bestelllingen boven de 49,- euro worden gratis verzonden. potaatoo verzendt uw bestelling binnen 2 werkdagen. Levering geschiedt door PostNL. U ontvangt van ons een mail met daarin een track'n'trace nummer, zodat u uw bestelling nauwlettend in de gaten kunt houden.

retour zending:

Als u niet tevreden bent met een product, dan mag u het terugsturen. Neem daaroven contact met ons op. De kosten van het terugsturen worden niet door potaatoo vergoed. U dient het product in de originele verpakking, deugdelijk in te pakken. Wanneer wij het door u teruggezonden product (ook met track 'n trace) hebben ontvangen en het product en de verpakking hebben gecontroleerd en uw klacht rechtmatig hebben bevonden, maken wij u het aankoopbedrag over.

 

 

DISCLAIMER POTAATOO

Studio Merel Kamp (Kamer van Koophandel: 53480384), hierna te noemen Studio Merel Kamp, verleent u hierbij toegang tot www.potaatoo.com en publiceert hier ter informatie en vermaak teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Studio Merel Kamp behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Studio Merel Kamp spant zich in om de inhoud van www.potaatoo.com zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. 

De op www.potaatoo.com aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Studio Merel Kamp.

In het bijzonder zijn alle prijzen op www.potaatoo.com onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.
Voor op www.potaatoo.com opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Studio Merel Kamp nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Studio Merel Kamp. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Studio Merel Kamp, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

 

potaatoo is een initiatief van Studio Merel Kamp

© 2014 Studio Merel Kamp

KVK: 53 48 03 84 // BTW: NL185282982B01